Our website uses cookies that do not collect personal data. Find out more.

Accept and Close

Fore Street Studio

We have been commissioned to adapt and extend an existing dilapidated workshop building to create a low-cost, robust artist's studio and living quarters.

Within a conservation area in a picturesque Suffolk town, the project creates volume and light-filled spaces simply and stealthily, behind the retained, refurbished facade of the existing building.

The final proposal was the product of a series of studies with the client, who favoured a raw and industrial expression, and discussions with the local planning authority about how a non-residential building should sit in the streetscene of small cottages.

The project recently won planning permission and will start on site in 2019.